benodigdheden...
1kg zelfrijzend bloem
10eieren
800gr suiker
500gr gesmolten boter
8 el vanillesuiker
450ml melk
10eieren
800gr suiker
500gr gesmolten boter
8 el vanillesuiker
450ml melk
Stap 1
Klop de eieren samen met de suiker en vanillesuiker tot een luchtige massa...
Klop de eieren samen met de suiker en vanillesuiker tot een luchtige massa...
Stap 2
Doe er geleidelijk aan de bloem en de melk erbij...en als laatste de afgekoelde boter erbij.
Doe er geleidelijk aan de bloem en de melk erbij...en als laatste de afgekoelde boter erbij.
Stap 3
Goed mixen zeker 10" ...voor luchtiger wafels...en laat het deeg 30" "rusten"...
Goed mixen zeker 10" ...voor luchtiger wafels...en laat het deeg 30" "rusten"...
Stap 4
Bak de wafels en dien op met n lekker bolletje vanilleijs...
Bak de wafels en dien op met n lekker bolletje vanilleijs...
Smakelijk!
No comments:
Post a Comment