benodigdheden
1,5 kip
1ui
5 teentjes knoflook
Sap van 3 citroenen
Peper en zout
Knoflookpoeder
1 klp paprikapoeder
1klp curry poeder
Verse tijm en rozemarijn
1ui
5 teentjes knoflook
Sap van 3 citroenen
Peper en zout
Knoflookpoeder
1 klp paprikapoeder
1klp curry poeder
Verse tijm en rozemarijn
werkwijze:
Bak de kip in wat olijfolie en doe er de kruiden bij en knoflook en ui...laat goed bakken en doe er dan het citroensap bij (ik doe de rest van de citroen erbij)...klein beetje water en deksel op de pan en laten garen...
In een andere pan kook je de krielaardappels ...eenmaal gaar dan doe je ze bij de kip...goed roeren dat de aardappels ook in de saus zitten...
Even verder laten bakken samen...en klaar.
In een andere pan kook je de krielaardappels ...eenmaal gaar dan doe je ze bij de kip...goed roeren dat de aardappels ook in de saus zitten...
Even verder laten bakken samen...en klaar.
No comments:
Post a Comment